Terug naar Start

 

Meer schilderijen te koop

 

 

Schilderijen te koop

Misschien overweegt u een schilderij van mij te kopen. Dan heeft u iets bijzonders wat verder niemand op de wereld heeft, want ieder werk is uniek en met veel toewijding en aandacht tot stand gekomen. Om de stap naar mijn atelier iets te verkleinen, heb ik enkele schilderijen uitgekozen en de prijs erbij vermeld die ik ervoor wil hebben. Die prijs is geldig zolang het op deze website staat en is inclusief 6% btw. Ik kan die prijs ieder moment veranderen. Dus als de prijs interessant voor u is, moet u toehappen en mij een e-mail sturen. Anders is een ander u misschien voor. Heeft u belangstelling om een werk te kopen, stuurt u me dan een e-mail (margreethoosterhof@telfort.nl) met uw naam, adres en telefoonnummer, onder vermelding van "Atelierbezoek". Vermeld de titel van het schilderij en de verkoopprijs waarvoor u het werk wilt kopen. Ik neem dan contact met u op voor het maken van een atelierbezoek. U kunt het schilderij dan in het echt, in mijn atelier, bekijken. Gezien de tijd die dit mij kost, vraag ik u hiervoor een vergoeding van 50 euro (inclusief 21% btw). U krijgt hiervoor een factuur per e-mail en nadat het bedrag is overgemaakt maken we een afspraak. Dit bedrag wordt weer afgetrokken van de verkoopprijs als u besluit iets te kopen. U kunt bij mij dit bedrag pinnen (Maestro en V Pay) en daarna het schilderij meenemen. Het kunstwerk kan pas worden meegenomen nadat het betaald is.

 

U kunt alle werken die nu te koop staan op de website bekijken (als ik ze nog heb). Ik ben al enkele jaren bezig oude schilderijen opnieuw goed te bekijken en indien ik dit nodig vind, iets te wijzigen. Dus de werken die ik nu laat zien, zijn gereed om het huis uit te gaan. Van de andere werken die ik heb weet ik de verkoopprijs nog niet, of ik wil ze nog eens rustig op mijn gemak bekijken en zo mogelijk perfectioneren. Als u echter wel iets graag wilt zien, laat het me dan van te voren weten zodat ik het, indien mogelijk, gereed kan zetten. Ik hoop voor al mijn kunstwerken iemand te ontmoeten die er de schoonheid van inziet. Ik verkoop een schilderij pas als ik het zelf helemaal goed vind. Die garantie kan ik u geven.

Een eenmaal gekocht schilderij kan niet geruild worden.

 

 

 

 

5000 euro

 

They will find each other, soon, acryl op linnen, vernis, 91,5 bij 76,5 cm hb

ontstaan in: 2017

.

 

 

 

 

 

4000 euro

 

Nachtconcert, acryl op linnen, vernis, 81,5 bij 102 cm hb

ontstaan: 2002 + 2014 + 2018

.

 

 

 

 

 

1000 euro

 

A family, acryl op linnen, vernis, 23,5 bij 23,5 cm hb ,

ontstaan: 2012

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1000 euro

 

Two, acryl op linnen, vernis, 23,5 bij 23,5 cm hb,

ontstaan: 2012

 

 

 

 

 

 
 

1500 euro

Landscape, acryl op hout, vernis, 76,5 bij 61,5 cm hb.

Ontstaan: 2013. Het betreft een schilderij uit 1987, waarin ik de compositie en vormen iets heb gewijzigd. Alle kleuren heb ik veranderd in 2013, waardoor het een heel nieuw schilderij is geworden, hoewel de titel gelijk is gebleven.

 

 

 

 

 

 

 
 

1500 euro

Rapture, acryl op hout, vernis, 73,5 bij 61 cm hb.

Ontstaan: 2013. Het betreft een schilderij uit 1987, waarin ik de compositie en vormen amper heb gewijzigd. Alle kleuren heb ik veranderd in 2013, waardoor het een heel nieuw schilderij is geworden, hoewel de titel gelijk is gebleven.