Terug naar Start

 

Schilderijen te koop

 

 

 

 

 

Kunst kopen, atelierbezoek

 

Op deze website kunt u diverse schilderijen zien, de prijs staat erbij vermeld (dit is inclusief 6 % btw). Deze werken kunt u ook komen bekijken in mijn atelier. De prijs die u heeft gezien toen de atelierafspraak werd gemaakt, is de voor u geldige prijs. Die prijs kan namelijk, net als in andere winkels, veranderen. De andere werken in mijn atelier haal ik niet te voorschijn op zo'n atelierbezoek omdat ik die werken zelf nog eens rustig wil bekijken, of ze gereed zijn of dat ik mogelijk nog iets eraan wil veranderen, ook weet ik daar de prijs nog niet van.

 

Een atelierbezoek kost me tijd, daarom vraag ik er 50 euro (inclusief 21% btw) voor. Ik stuur u eerst een factuur en zodra het geld is overgemaakt, maken we een afspraak. U krijgt hiervoor ook, indien gewenst, koffie of thee, of karnemelk en iets lekkers. Zeer waarschijnlijk heb ik zelf iets gebakken (glutenvrij).

 

Als u besluit een kunstwerk te kopen, wordt de betaalde 50 euro van de verkoopprijs afgetrokken. Het geld moet op mijn rekening staan, voor u het schilderij mee naar huis kunt nemen.

 

 

Ik hoop mensen te ontmoeten die mijn werk mooi vinden en die gelukkig worden van mijn schilderijen. Ik heb er namelijk met zeer veel toewijding aan gewerkt en ze zijn allemaal uniek. Ik maak ze niet in series. Ik hoop dat u op de website iets vindt waar u blij van wordt.